bedrijf autoschade herstel vervoort

Autoschade Herstel Vervoort, ook uw specialist!

Het herstellen van autoschades en het restaureren van oldtimers is onze passie

Met ons team staan we met raad en daad voor u klaar, ook buiten de normale werktijden. We werken voor alle verzekeraars en regelen uw schadevergoeding voor u met uw assurantieadviseur. Natuurlijk met vervangend vervoer of onze haal- en brengservice. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

We hebben passie voor onze klanten en voor ons vak. We denken met u mee en vinden altijd een passende oplossing! Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op. We helpen u graag!

24-uurs service

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Waar mogelijk repareren wij uw schade binnen 24 uur. Onze werkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur en ‘s zaterdags op afspraak.

Voor alle verzekeringen

Wij werken voor alle verzekeraars en regelen alles voor u met uw assurantieadviseur. Alle administratieve zaken worden door ons afgehandeld. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Wel zo gemakkelijk toch?

Geen eigen risico

In de meeste gevallen heeft u bij ons GEEN EIGEN RISICO bij het herstel van schades. Daarnaast zorgen we voor een zo voordelig mogelijke reparatie. Indien gewenst maken we gebruik van gebruikte delen, uiteraard altijd in overleg met u!

Ook herstel voor motoren, vrachtwagens, caravans, campers

Niet alleen uw personenauto, ook uw motor, vrachtwagen, caravan of camper kunnen wij vakkundig en snel voor u herstellen.

Gratis vervangend vervoer

Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto. Op het moment dat u uw auto binnen brengt ter reparatie, kunt u direct met de vervangende auto op pad. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen u thuis en halen u op als de auto klaar is. Kosteloos!

Alle merken auto’s

Autoschade Herstel Vervoort repareert schade aan elk merk en type auto, modern of oldtimer.

Hoogwaardige en milieuvriendelijke lakken

Wij maken uitsluitend gebruik van water gedragen lakken die voldoen aan alle milieueisen op het gebied van autolakken. Deze lakken zorgen voor een uitstekend resultaat zonder het milieu te belasten. Veilig voor mens en milieu.

Garantie

Standaard krijgt u bij ons levenslange garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn alleen tevreden als u dat bent… en blijft natuurlijk!

Neem vrijblijvend contact met ons opcta-phone0499 47 55 44