referenties autoschade herstel vervoort

Spuitwerk

Heeft zonlicht de lak van uw auto verkleurd, zit uw auto onder de krassen, zijn er andere beschadigingen aan de lak of wilt u liever een andere kleur auto hebben? Dan is het mogelijk om de auto (volledig) over te laten spuiten of te “wrappen” om op deze manier de auto weer een glanzende en vernieuwende uitstraling te geven.

Auto laten spuiten

Het proces van een auto spuiten omvat meer dan alleen een nieuwe laklaag aanbrengen; om zichtbare kleur of toonverschillen te vermijden en de auto perfect te spuiten, dienen er een aantal verschillende werkzaamheden te worden uitgevoerd.

Om de auto te prepareren voor het spuitwerk, zullen er een aantal onderdelen moeten worden gedemonteerd en, indien nodig, moeten worden ontroest. Vervolgens zal de gehele auto gelijkmatig geschuurd, geplamuurd en strak gemaakt worden. Zodra deze stap is afgerond, zal er een grondlak op het plaatmateriaal van de auto worden aangebracht. Deze grondlak dient als bescherming van de auto en zorgt voor een perfecte hechting van de lak aan het plaatmateriaal. Nadat de grondlak is geschuurd en afgewerkt, alle aanwezige oneffenheden zijn weggewerkt en de ondergrond een stevige basis heeft, is de auto klaar om volledig gespoten te worden. De onderdelen die gedemonteerd zijn, zullen naderhand apart gespoten en terug op de auto worden gemonteerd. Na het spuiten wordt alles afgewerkt, opgepoetst en gewassen.

Zo ziet de auto er weer spik en span uit!

Neem vrijblijvend contact met ons opcta-phone0499 47 55 44